İSMAİL ARLIZOR YAZI

  BİR TEK TÜRKİYE CUMHURİYETİ YURTTAŞLARINA VEFALI OLAMADI ERDOĞAN! / İsmail Arlı

Sayın Erdoğan’ın 1975 yılından öncesini bir tarafa bırakıp 1975 yılında Milli Türk talebe birliğinden özenle seçilip Sudi Arabistan kralı himayesinde Müslüman kardeşler örgütü ve CIA nın tertiplediği WAYM da başlayan yükselişini bir başka yazımda siz okurlara yazmıştım. O yazımda da belirttiğim ılımlı İslâm fikriyatının temeli atılan toplantının, üç kahramanı vardı. Bunlar Burhanettin RABBANİ, Malezyalı Enver İBRAHİM ve Recep Tayyip ERDOĞAN.

Sayın Erdoğan vefa gösterisine merhum RABBANİ ye sadakati ile dostluğu ile gösterirken, Malezyalı Enver İBRAHİM de, erkek yardımcısı ile girdiği sapık ilişkiden sonra cezalandırılacağını anlayınca Türk Büyük Elçiliğine sığınması ve başbakanlık emri ile iadesi yapılmayarak vefasını gösterisinin ikisi.

Sizlere birkaç vefasını daha aktarayım. Egemen BAĞIŞ ise 1992 yılında ADL ( Anti Defarmation Leagure) Türkçe karşılığı her ne kadar İftira ve Karalama ile Mücadele Birliği olsa da, ABD de ise ADL holding veya Yahudi kulübü olarak bilinir. Asıl işi ise üçüncü dünya ülkelerinin idaresine ve siyasetine yön vermek. Olan bu birliğin 9 gün eğitim davetlisi olarak davet edildiğinde BAĞIŞ bu süre içinde Erdoğan’ın hem yakın korumalığını, hem de teşrifatçılığını yaptı. Erdoğan bu tanışıklığın karşılığını Egemen BAĞIŞ’I AKP ye milletvekili yaptığı gibi, bakanlıkla da ödüllendirdi. Onunla da kalmadı elinde KUR’AN ile iktidar olan Erdoğan “Bakara suresi” ile BAKARA-MAKARA diye alay etmesine rağmen, milletvekili yapmasa da PRAG büyükelçisi olarak atadı. Ve vefa ya devam etti.

Hakan FİDAN , Erdoğan’ın PINARHİSAR da 4 ay 10 günlük hapislik günlerinde J.Bşç. Hakan FİDAN’ın yakın koruması ile cezasını çekti. İlerleyen zamanda AKP yi kurup iktidara gelip Başbakan olunca ilk işi Teşkilatı-Mahsusa dan, MİT e ve MİT te teşkilat yönetim kademesi askeriye de,  başkanlık rütbesi de, KORGENERAL di. Sanki Cumhuriyet den intikam alıyor gibi sistem deştirip Bşç.luktan emekli olan Hakan FİDAN teşkilatın başına getirilerek vefasını gösteriyor. Orada da kalmıyor. Dışişleri bakanlığına getirip ödüllendiriliyor. Yerine Basının boy, boy haber yaptığı eski CIA başkanının okuttuğu yazılan İbrahim KALIN, önce kendi yardımcılığına, sonrada MİT başına getiriliyor.  İnsanın aklına acaba bu da ADL ye vefa borcumu?

Vefa gösterdiği kişiler sayfalarca yazsam bitmez. Mesela Beşli çete denilen şirketler. Her gün gazetelerden okuyup TV ler den dinlediğimiz, haberlerde duyduğumuz vergi borçları silinen Holdingler. Tamamı ya AKP li veya yardımları esirgemeyenlere, vefa borcunu ama öyle, ama böyle gösteriyor.

VEFA Göstermediği ise ilk defa karşılarına çıktığı zaman, elindeki iki yüzüğü gösterip, KUR’AN ile itimatlarını kazandığı TÜRKİYE CUMHURİYETİ YURTTAŞLARI.

Sayın Erdoğan düşünülmesi düşünmesi bile zor hayal, sizi o merhaleye bu vefanızı göstermediğiniz yurttaşların oyları getirdi. Bunu aklınızdan çıkardı iseniz, lütfen tekrar düşünün. O bir aleme hiçbir şey götüremiyor. Hz. Adem oğlu da, Hz. Muhammed ümmeti de.  

İnsanın arkasından söylenecek, iyi kelam ve dua dan başka güzel bir şey yok.

İhtiras insanı bunlardan uzaklaştırdığını gayet iyi sizin bilmeniz gerekir.

Vefa gençliğinizde stadında top oynadığınız yer değil.

 

 

Arkadaşlarınızla paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
error: Uyarı: Korumalı içerik !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmak için lütfen reklam engelleyicinizi kapatınız.