MUSTAFA YILDIRIMZOR YAZI

ORTAĞIN ÇOCUKLARI’NA MADALYA YETMEZ -Mustafa YILDIRIM-

Ey yüce Ortak! Yıllardır Türkiye’yi karıştırıyorsun.

PKK’yi, her türlü azınlığı, Arap soylu şeyhleri, Atinalı Niko’ları, Dimitri’leri alttan üstten destekliyorsun! Humeyni destekli ASALA Amerikan topraklarında yıllarca eğitildi.

TSK’nin komutanlarıyla, başbakanlarla iyi dosttun; dinlediler seni ve kıydılar binlerce genç insana. İşkenceyi senden öğrendiler; özgürlük isteyenleri ezmeyi de…

Kullandın Türkiye’nin sözde Müslümanlarını; bıçaklar çektirttin kendi yurttaşlarına…

Yıllardır şantaj çekiyorsun; “Türklerin ataları, çoluk çocuk demeden, bilerek, isteyerek kıydılar kendilerinden olmayanlara” diye diye!

Türkiye’nin yöneticileri, generalleri sana koşup, “Ne olur bizi kanlı katil olarak ilan etme” diye sızlanıyorlardı.

Yetmiyor Cumhurbaşkanları her yılın Nisan’ında rica mektupları yazarak “Etme Başkan! Siz dünya liderisiniz! İmzalama Ermeni soykırım yasasını” diyorlardı.

“Ey ABD” Türkiye’nin bakanlar, başbakanları, katilliğimizi, soy kıyıcılığımızı kabul edercesine alttan alarak, senin gözüne girmeye çalışıyorlardı.

Senin küçük federe devletlerinde Türkiye’ye karşı “soykırım” kararları çıktıkça susuyorlar; Erivan şantajları karşısında eğilip bükülüyorlardı.

Sen ve yayılmacı uşakların, “Türkler kanlı katildir” dedikçe Türkiye’nin başındaki asker-sivil yönetimler “Tarihçilere bırakalım” diyorlardı.

Böyle enayilik görmemiştin sen de elbet; çünkü varlık-yokluk davaları, tarihçilere bırakılmazdı!  Ulusal davalar, akılla, güçle savunulmak isterdi!

Oysa sen Federal Amerika!

Küçük Ermenistan’ı kendine ileri karakol yapmakta kararlıydın.

Türkiye Dışişleri bakanları sırıtarak imzaladılar teslimiyet kâğıtlarını; yanlarındaki Ermeniler diplomat soğukluğuyla dikilirken!

Türkiye Bakanları, Ermenilerle yakında anlaşacağız diye diye madalya aldılar.

Türkiye’nin hükümetleri, Amerikan göz boyama şirketlerine yüz milyonlarca doları saydılar, atalarına kanlı katil denmesin diye.

Cumhurbaşkanları George Bush’a sırt sıvazlattılar; başbakanlar kapılarda bekleştiler…

 

İyi yaptın Amerika’nın federal devleti!

Bu Türklerin başka türlü aklı başına gelmezdi.

Hiç insan kendisine “Kanlı katilsin; hesabını vereceksin” diyene yalvar yakar olur mu?

Oldular işte; Türkiye’yi on yıllardır yönetenler, telefonlar ettiler, mektuplar yazdılar; “the” generalleri, Amerikan senatörlerinin ayağına gittiler

İyi yaptın Federal Amerika!

Türkiye’nin yönetenleri, yıllardır kanımızı kurutan terörizmi, sırf sen istedin diye, sınırlarından üniformalarıyla yurtlarına soktular ve bağımsızlık, egemenlik diyenleri tıktılar içeri…

Hak ettiler Federal Amerika senin madalyalarını!

Bakma sen şimdi afur tafur etmelerine! Onurunu yerde süründürenler her türlü karalanmayı sinelerine çekerler ve gözüne girmek için rezillik çukurunda debelenirler!

Anadolu’daki Türk egemen devletinin sona ermesini isteyenler de çok bu Türkiye’de. Tıpkı senin yüzlerce yıldır ve özellikle son 90 yıldır istediğin gibi!

Ancak Federal Amerika, sen yine de beni dinle!

Bu Türklerin yöneticilerine bakıp da aldanma; çünkü binlerce yıldır ata köklerinden taşıyıp geldikleri köleliğe isyan huyları birden yüreklerine vurur; ama ne ki o isyan onuru yerlerde sürünmeden canlanmaz!

Canlanırsa da yedi düvele ters giydirir külahını!

Söyle şu öne sürdüğün azınlık milliyetçilerine!

Türkleri zayıf görüp de boğmaya kalkanlar hep zararlı çıkmışlardır işin sonunda.

“Türkler saldırmayı beceremezler; ama savunmaya karar verirlerse onları yerinden kıpırdatamazsın!”

Bu sözler bana değil; Filistin’in Nablus kentini ele geçirmek için Türklerle savaşan İngiliz subayına aittir.

Bak Federal Amerika!

Ortadoğu’da büyük küçük projelerin hepten tehlikededir; çünkü Türklerin böyle durumlarda yepyeni bir ordu kurmakta üstlerine yoktur!

Onları senin gibi Ortağın Çocukları ve kıytırık yandaşların arasında bulamazsın; çünkü onlar sessizdirler, sabırlıdırlar!

Yine de teşekkürler Federal Amerika; sen olmasan uyanacağımız yoktu…

70 yıldır emperyalizmin kanlı ellerini göstermek için öldük, işkencelerden geçtik, on binlerce sayfa yazdık; anlatamadık.

Sen böyle uğraştıkça ansızın çıkar dağlara efeliği tutan birkaç Türk! Ona buna, hatta Yunan barbarlarına takılan cibilliyetsizler dışında kalan Türklere ulus olduklarını da anımsatırlar ve hatta ölümü göze almayı da!

5 Mart 2010’dan 24 Mart 2024’e

Bu kitap gelecek hafta satışa çıkacak.
internet
www.siakitap.com
alınabilir.

 

Arkadaşlarınızla paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
error: Uyarı: Korumalı içerik !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmak için lütfen reklam engelleyicinizi kapatınız.