MANŞETOSMAN ÇATALOLUK

Haham’ın ulu efendisi kim?

“Middle East Eye”de 7 Nisan 2022 Perşembe – 14:59’da yer alan habere göre Ukrayna Devlet Başkanı Zelensky, Ukrayna’nın savaş sonrası durumuyla ilgili konuşurken “Büyük İsrail olacağız. Rusya’nın işgali sona erdikten sonra Ukrayna’nın temel sorunu güvenlik olacaktır. Ukrayna kesinlikle en başından beri istediğimiz gibi olmayacak. Bu imkânsız. Kesinlikle liberal, Avrupalı bir ülke olmayacak. “Büyük İsrail” olacağız. Sinemalarda, süpermarketlerde silahlı insanlar, Silahlı Kuvvetler veya Ulusal Muhafız temsilcilerimiz olursa şaşırmayacağız. Güvenlik sorununun çözüleceğinden eminim. Önümüzdeki on yılın bir numaralı sorununun bu olacağından eminim,” dedi.

Neden güvenlik?

Rusya’ya karşı mı?

Kesinlikle değil!

Peki, neden İsrail?

Çünkü Ukrayna’nın asıl sahibi olan AZOV KAZAKLARINI ortadan kaldırmak için uğraşıyorlardı, ikinci İsrail olabilmek için!

Peki, bunu nereden biliyoruz?

Hüseyin Kahveci’nin (Adnan Kahveci’nin kardeşi) İlkay Buharalı ile yaptığı You tube söyleşisinden anlıyoruz. https://www.youtube.com/watch?v=EqvNB9T0_1o. Orada çok ilginç bir bilgi veriyor;

Ukrayna savaşından önce Rabbi denen hahamlar İstanbul’da Sayın cumhurbaşkanı ile görüşür. Bunların içinde biri var, Mendiç Strepp. Kendini Anadolu Yahudileri Hahambaşı olarak tanıtır. Adam 20 yıl önce Türkiye’ye gelmiş. Kaliforniya Hahambaşı David Liebermann’ın torunu, Mossadlı Suzi Liebermann’ın yeğeni, CIA eski başkanı Joe Liebermann’ın yeğeni. Görüşmeden çıktıktan sonra gazeteciler ziyaretinizin sebebi nedir diye sorduklarında, vatandaş; “Ulu Efendimizi ziyaret ettik,” demiş. Bir haham neden bizim cumhurbaşkanımıza “Ulu Efendimiz”, der ki? Garip değil mi?

Adamın bir beyanatına devamla şöyledir; “Bizim bazı eski kutsallarımız söylüyor ki, Rusya Ukrayna’ya girmekle beklediğimiz mesih gelmek üzeredir. Rusya İstanbul Boğazını tuttuğunda bizim kehanet gerçekleşmiş demektir!”     

Ahha!

Demek ki savaş sıradan bir iki devlet arası niza değildir! Kehanetler üzerinden son dünya savaşına çağrıdır bu, biline!

Peki, eski kutsallar ne? Esas mesele bu, zurnanın zırt dediği yer de burası zaten!

Tevrat mı işaret edilen yoksa Zebur mu, nedir?

Kesinlikle hayır! İkisi de değil!

Mendiç’in lafı bizi bağlar; “Türkiye’de Anadolu’da Yahudi mirasını arıyorum!”

Ahaaa!

Bunu DNA araştırıyorum diye ete kemiğe büründüren Sevilay Atasoy’du. Kendileri Türkiye’de Cavalli ekibi ile neredeyse ilk DNA çalışması yapan hanımefendidir. Doğu (Kürt) ve Karadeniz kökenlileri tercih ettiğini yazar makalesinde. O sebeple de Karadeniz olduğu gibi J2 (Yahudi) çıkmıştır ve 90’dan beridir bunu DNA çalışması yapan camiada değiştirmenin imkânı yoktur. Yazarımızın kendisi de Yahudi Şemsi’nin kızıdır, na’palım. Saygı duyarım adamlar bizimkiler gibi eneze değil!  

Bir ilginç Yahudimiz daha var! Soyadı kanunuyla beraber soyadını Türkçe olarak kabaca; “Büyük ülkenin babası” anlamına gelen, Sümerce’de a-‘baba, su’ kur- ‘ülke’ ve gal-‘büyük’ kelimelerinin yan yana gelmesinden oluşan Akurgal olarak seçen Hocaların hocası Ekrem Hoca. Ama Akkadca sözlük öyle demiyor! CAD’a (Chicago Assyrian Dictionary) ve Akkadian Dictionary’e bakın Akurgal öyle ayrık falan yazmaz. Yani, hecelemez. Tek kelimedir ve Büyük Babil Kâhini demektir! Akurgal’ın babası da hahamdır. Yani babadan geliyor kehanet metinleri okumak..

Haaa…

Kutsalı bulduk!

Babil Kehanetleri bunları diyor işte…

Peki, Babil Kehanetlerinde. Bunlar Şeytani Metinler ve Şeytanın Kehanetleridir bu sebepten de Yahudi lanetlenmiştir. Musa’ya karşı çıkan Samir’i de bunlardandır! En çok kime lanet okunur Babil kehanet metinlerinde?

SUBARLARA ve ELAMLILARA  

Neden?

Şeytana uymamıştırlar!

Bunlar iki kardeş millettir ve bizim masabaşı tarihçileri bunu anlayamamıştır! Adam izin verir mi sana, senin gerçeğe ulaşmana sen adamı getirir de arkeolojinin başına koyarsan…

Peki, ya III. Dünya Savaşı? Gerçekleşecek mi? Zaten başladı. Birden top yekûn savaş yapılmıyor, dünya yok olmasın diye ama şüpheniz olmasın, III. Dünya Savaşı içindeyiz. Ve bizim sıradan 11-20 zekâ ortalamalı medyamız nasıl da İsrailci, nasıl! Yahu hani siz “Müslümandınız!”

Kur’an’da açık açık bunlar lanetlenmemiş miydi?

Yalnız bir şeyi merak ediyorum bizim Kâbe’de ihrama girip namaz kılan Bakatalı Cumhurbaşkanımız bu “Ulu Efendimiz” lafına ne demiştir ve Yahudi hahamlar kendilerinden ne istemiştir?

Rusya ikinci defa Yahudilerle kapışıyor ve ikinci defa bize yardımcı olacak, inşallah! Birincisinde Bolşevik Devrimi olduğundan gizli antlaşmadan çekilerek Mustafa Kemal’e yol açtılar. Mustafa Kemal de onlarla uzun süre dayanışma içine girdi. Yani, Yahudilerin hedefi Mustafa Kemal’di Abdülhamid falan değildi! İkincisinde, şimdi, Sarmat kökenli Putin geldi. Her ne kadar Kahveci Efendi ve bütün medya Rusya’yı düşman görse de işin aslı öyle değildir! Sarmatlar ELAM kökenlidirler yani Türk kökenlidirler!

Ama Moğollar, Özbekler, Kırgızlar ve Doğu Türkistanlılar değildir!

Tatarların da yarısı böyledir! 

Kusura bakma Hakan Kırımlı TV’de Rusya’ya ne kadar sallarsan salla gerçek budur ve değiştirme imkânın da yoktur. Efendi efendi Tatarlığa devam…

Arkadaşlarınızla paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
error: Uyarı: Korumalı içerik !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmak için lütfen reklam engelleyicinizi kapatınız.