MANŞETÖNEMLİ DOSYALAR

Antik Yunan Hiç Var Olmadı 

Antik Yunanistan hakkında bildiğimiz her şey, son 200 yılda çoğunlukla Yapay Zeka bilgisayarları tarafından yazılan algoritma talimatları setleriyle yazılan, Almanya’daki Alman-İskandinav Enstitüsünde Cizvitler tarafından finanse edilen sahte bir kurgusal hikaye!
Tarihçiler Antik Yunan’ı İcat Ettiklerini İtiraf Etti!
Bilim insanları, demokrasiyi hayali bir medeniyete bağladıkları için özür diliyorlar.
WASHINGTON: Bir grup önde gelen tarihçi Pazartesi günü National Geographic Society’de bir basın toplantısı düzenledi, uzun zamandır Batı medeniyetinin entelektüel temeli olduğuna inanılan bir kültür olan Antik
“24 tarihçi, antropolog ve klasikçiden oluşan bir ekip 1971-1974 yılları arasında Yunan dokümanları ve eserlerini taklit etmek için gece gündüz çalıştı. “
Profesör Gene Haddlebury: “Gençtik ve kariyerimizde ilerlemeye çalışıyorduk, bu yüzden Homer’ı, Aristo’yu, Sokrat’ı, Hipokrat’ı, her türlü sütunu icat ettik. “
Birkaç saat içinde tüm zamanların en büyük ve en etkili medeniyet doğdu.
Ve yine de, “Yunanistan denen yer bugün bildiğimiz gibi hiç var olmadı. ” Bugün sözde Yunanistan’da yaşayan insanlara Bizans İmparatorluğu’nda “romej”, Osmanlı İmparatorluğu’nda ise “raja” denildi.
Yunanistan adı Bizans zamanında hiç olmadı.
Bugün Yunanistan’da yaşayan insanlar, tarihin iddia ettiği gibi Antik Yunanistan’ın torunları değil. Aslında İlirya-Pelasya medeniyeti olan, modern zamanlarda yanlış ve kasten “Yunan” olarak adlandırılan antik kültür ve medeniyet aslında Makedonyalıydı.
1802 yılındaki büyük sel ve sonrasında 1900 yılındaki iktidar değişikliği sonrasında, yeni Yunanistan ülke kuruldu.
Makalenin tamamını buradan okuyun:
Tarihçiler Antik Yunanlıları İcat Ettiklerini İtiraf Etti!
Gerçekliğin bize fantezi, fantezi ve gerçek olarak sunulduğu bir dünyada yaşıyoruz. Bu dünya bize anlatılan gibi değil, ve bildiğimiz her şey sahte hayal hikayeleri.
Gerçek Tartaryan-Makedon Eski dünya tarihinden isimler ve olayları alıp hiç olmayan bir sürü sahte hikaye icat edip sahte olay ve isim anlatımı yaratmak için milyonlarca sahte tarih kitabında yayınladılar. Yeni Dünya Düzeni eğitimi sistem bugünü kitlelere öğretmek için kullanıyor.
Aşağıdaki ilk fotoğrafta Atina’yı 1865 yılında Akropolis tepesi etrafında bir köy yerleşim yeri olarak gösteriyor! Bugün Atina hakkında bildiklerimizin geri kalan kısmı, görünecek tek bir ev ya da kişinin olmadığı çorak bir araziydi.
Arkadaşlarınızla paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
error: Uyarı: Korumalı içerik !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmak için lütfen reklam engelleyicinizi kapatınız.